Indmeldelse

Vi har IKKE venteliste for nogle aldersgrupper i øjeblikket

Har du et barn der har lyst til at prøve at være spejder og se hvad vi laver, så må I gerne komme forbi torsdag aften, og prøve at være med. Forældre er meget velkomne til at overvære møderne de første par gange.


Inden I kommer første gang må I meget gerne kontakte os pr. mail. Så aftaler vi hvilken dag I kan komme og sikrer at vi har tid til at tager godt imod jer.

Send en mail til: kfum.vigerslevgruppe@gmail.com.

Husk barnets navn og klassetrin.

Indmeldelse:

Når en ny spejder har været med til spejdermøderne 3-4 gange, og hun eller han har lyst til at fortsætte, er det på tide at blive meldt ind.

Benyt nedenstående genvej til at oprette spejderen hos KFUM spejdernes medlemssystem.

Virker bedst fra en normal computer (desktop), da hjemmesiden viser mange informationer og fejlbeskeder (f.eks. validering af indtastet date) er nemmest at se på fuld skærm.

https://medlemsservice.spejdernet.dk/member/signup/1115

(åbner i nyt vindue og redigerer til medlemsservice)

Klik på "Ny medlem"

Hvis email adresse ikke bliver godkendt, kan den være registret som nuværende eller tidligere medlem i en anden spejder gruppe (gælder på tværs af korps), så benyt i stedet "Kender vi dig allerede" og "glemt kodeord" funktionen, for at oprette en ny kode til login.

Under afdeling/"Starter i" vælges hvilken enhed barnet starter i, er du i tvivl, så bare vælg "Vigerslevgruppe", vi flytter til den rigtige enhed ved godkendelse af indmeldingen (manuel procedure).

Der skal IKKE betales noget i det vindue, opkrævning af indmeldelse sker via medlems-systemet, når kasseren har set indmeldelsen. Bemærk dette sker ikke fra dag til dag, så lidt tålmodighed :-)

Hvad koster det at være spejder?

Det koster 250 kr. pr. halvår.

Opkrævning af kontingent, vil ske automatisk via medlems-systemet, så det er vigtigt oplysninger bliver indtastet korrekt :-)


Hvad koster det at deltage i ture og weekender?

Weekendture koster som regel mellem 100 til 150 kr.

Endagsture koster som regel mellem 20 og 50 kr.

Ture skal tilmeldes og betales online via NemTilmeld.

Vi opretter arrangementer for hver tur/arrangement.